Conferentie over De Ware Jacob

Stichting 25+ organiseert van 8 tot en met 10 april een conferentie met de titel ´De Ware Jacob´. Sprekers Dirk van Genderen, Maarten Ezinga en Dick van Keulen gaan het hebben over de waarde van wachten, worsteling met God, verandering en over de zegen van God. Verder is er een optreden van Jacob Spoelstra (foto), zijn er workshops, een praisedienst en heel veel gezelligheid.

Stichting 25-plus is een vrijwilligersorganisatie die de activiteiten voor 25-plussers voortzet die net als de Wervelweekenden en Ronduitweekenden, eerst door de Evangelische Omroep werden georganiseerd. Doelgroep van de Stichting zijn 23-plussers van alle kerkelijke denominaties. Omdat sommigen in hun eigen kerk weinig leeftijdsgenoten vinden, is 25-plus een ideale ontmoetingsplek. Het leren kennen van andere deelnemers vindt onder andere plaats in gespreksgroepen.

Dirk van Genderen is in christelijke kring bekend als publicist, columnist en spreker. Hij heeft jarenlang gewerkt voor het EO-blad Visie. De Bijbelgetrouwe ds. Maarten Ezinga is een bekende spreker op de jongerenavonden van de Stichting JijDaar. Ds. Dick van Keulen is voorganger, spreker op Opwekking en Flevofestival.

Een arrangement voor het gehele weekend is er vanaf € 120,00 per persoon. Dit is inclusief overnachting en maaltijden. Ook is het mogelijk slechts een deel van het programma bij te wonen, bijvoorbeeld de zaterdag of zondag. Kijk voor een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden en prijzen op www.25-plus.nl.

10-01-2011
Samenleving
https://www.25-plus.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies