Martin Brand gaat lesgeven op HQ kunst school

Zanger en spreker Martin Brand komt per 1 maart 2011 in dienst van HQ en zal vanaf september 2011 de HQ kunst school leiden. Een logisch stap in het leven van de artistieke Brand. Als ambassadeur van Operatie Mobilisatie werd Martin Brand bekend als spreker en zanger. De laatste tijd richtte hij zich steeds meer op lesgeven en coachen. Dat is dan ook wat hij de komende tijd aan de HQ kunst school zal gaan doen.

© foto christelijknieuws.nl

Jefta Alberts, directeur van de HQ school: “Wij zijn heel blij met de komst van Martin. Hij heeft veel kennis en ervaring. Studenten kunnen heel veel van hem leren.””

Brand zegt zelf over de overstap: “”De HQ kunst school past bij mij. De school biedt een uniek programma: persoonlijke groei, geloof en creatieve ontwikkeling komen samen. Ik had tien jaar geleden graag zelf coaching gehad op deze vlakken.””

Brand heeft zin in de komende periode.””Ik begin aan een taak waarin al mijn passies samenkomen. Fantastisch om dagelijks bezig te zijn met de ontwikkeling van jonge kunstenaars. Samen met hen te ontdekken dat ze met kunst een groot verschil kunnen maken! Daar ga ik heel hard mijn best voor doen. God doet zelf de rest!””

Meer informatie over de HQ kunst school: www.hqschool.nl. Open dagen: 5 maart en 14 mei Nieuw: De HQ business school! Start: september 2011.

08-02-2011
Onderwijs
https://www.martinbrand.nu”

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies