Rob en Lee Ann Vermeulen starten internationaal cd-project

Holland-Houston muziekproject voor de internationale markt

Het nieuwste project van Kids Crew Music is een internationaal cd-project in samenwerking met schrijvers, muzikanten en jongeren uit Nederland en de USA. Omdat de cd ook in het buitenland uitgebracht zal worden hebben ze dit keer gekozen voor liedjes in het Engels, immers de taal van de jongere generaties wereldwijd.

© foto christelijknieuws.nl

De projectnaam ‘Sons & Daughters’ geeft aan dat je een zoon of dochter bent, ongeacht je leeftijd. Deze cd is de eerste in een serie voor jongeren speciaal voor de internationale markt, met wortels in Holland en Houston.

Vrienden sinds 1975

Rob en Lee Ann Vermeulen hebben twee jaar gewerkt aan dit megaproject met tientallen jongeren en muzikanten uit Nederland en Amerika. Het is geschreven samen met Lee Ann’s jeugdvriend Michael Hodge, al 25 jaar worshipleader en muzikant in de USA en vriend sinds 1975. Het doel: nieuwe muziek maken voor een vaak vergeten doelgroep: tieners en jongeren in en naast de kerk. ‘Jongelui moet je verrassen, prikkelen. Daarom hebben we zangers uitgenodigd die de jongeren aanspreken’, aldus Lee Ann, samen met haar man Rob en Michael Hodge, producers van ‘Sons & Daughters’.

Klinkende namen doen mee op ‘Sons & Daughters’

De cd bevat 10 songs voor tieners en jongeren, en onderscheidt zich met zijn unieke dans, rock en worship mix. De muziek is gemaakt en opgenomen in Holland en Houston Texas door muzikanten, zangers en schrijvers uit beide landen, o.a.:

Michael en Carrie Hodge (o.a. Two Hearts)

Tauren Wells, Royal Tailor Band, Nashville USA

KidsLife (12-20 jaar) singers from Lakewood Church, Houston USA

Matt McPherson (Autumn Records, Nashville USA)

Matthijn Buwalda, DJ Tony Foxx en Rachèl Louise NL

…en ex-Kids Crew kids (nu jong volwassenen!).

Internationale cross-over

Met internationale conferenties in het vooruitzicht en interesse uit de USA willen Rob en Lee Ann eerst Nederland kennis laten maken met hun nieuwste uitgave van Kids Crew Records.

Ze hebben zich ingezet voor kids, tieners, jongeren en gezinnen in Nederland sinds hun eerste band voor Youth For Christ in 1981 en zijn voorlopig niet van plan om op te houden. ‘Sons & Daughters’ is hun eerste echte ‘cross-over’ project voor jongeren wereldwijd.

Muziek voor de jongere generaties

Rob and Lee Ann en hun team van de Kids Crew School of Arts zullen in 2011 en 2012 beschikbaar zijn voor kerken, scholen, op evenementen en festivals met muziek, zang en dans voor de jongere generaties. De CD is straks verkrijgbaar voor maar € 12,50 in alle christelijke boekhandels. Luister eens op

09-02-2011
Muziek
https://www.kidscrewmusic.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies