Een vormingsjaar voor jonge ondernemers

De HQ school opent per september 2011 niet alleen haar deuren voor jonge creatievelingen, maar ook voor jonge ondernemers en leidinggevenden. Leren over Gods principes ten aanzien van ondernemen en leiding geven, maar ook verdieping van je relatie met God en persoonlijk groei. Een éénjarige opleiding die jongeren een degelijk fundament voor hun leven wil meegeven.

De school is een gezamenlijk initiatief van Stichting Heavenly Quality en een aantal zakenmensen. Naast HQ directeur Jefta Alberts hebben dan ook twee zakenmannen zitting genomen in het bestuur: Henk Hekman (directeur van Safe Ruimteverhuur en voormalig bestuurslid Crown Companies Nederland) en Aart Jan Verdoold (directeur GREEN Real Estate).

“De HQ business school is een vormingsjaar voor jongeren die willen ondernemen of leiding willen geven in het bedrijfsleven,”” aldus Alberts. “”Vakken als communicatie, administratie en management worden aangevuld met een stevige praktijkopdracht. Studenten krijgen namelijk een jaar de tijd om onder begeleiding van vakdocenten een eigen onderneming op te zetten. Een door de overheid gesubsidieerd programma genaamd The Student Company.””

Kenmerkend voor HQ is het sterke onderwijsprogramma op het gebied van kunst (kunst school) en ondernemen/leidinggeven (business school). Daarnaast biedt HQ een stevig bijbels fundament en staat de school garant voor geestelijke en persoonlijke groei. Met een middelbare school diploma op zak, is vrijwel iedereen welkom om de opleiding te volgen.

Meer informatie over de HQ kunst en business school: www.hqschool.nl. Open dagen: 5 maart en 14 mei.

10-02-2011
Onderwijs
https://www.hqschool.nl”

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies