Nieuw onderkomen voor HQ kunst school

Sinds de oprichting van de HQ kunst school bevindt de school zich in Voorthuizen. Nu de school gaat uitbreiden, is het tijd voor een nieuw onderkomen. De prachtige locatie De Oude Tempel in Soesterberg biedt volop mogelijkheden. Het voormalig landgoed van prins Hendrik (1820-1879) vindt een nieuwe Koninklijke bestemming.

“Ons oude huurcontract liep af. Daarnaast voldeed het oude pand niet aan al onze wensen en we zochten een plek met meer mogelijkheden,”” aldus Jefta Alberts, directeur van de school. “”Een belangrijke voorwaarde voor een nieuw onderkomen was ook een centrale ligging en goede bereikbaarheid. HQ ervaart dit nieuwe onderkomen echt als een enorm cadeau van God.””

Een ruimere locatie was noodzakelijk om de plannen van HQ mogelijk te maken. Naast de HQ kunst school start per september 2011 namelijk ook de HQ business school. Een bijzonder initiatief, dat in samenwerking met een aantal zakenmannen tot stand is gekomen. Kenmerkend voor beide vormingsjaren is het sterke onderwijsprogramma op het gebied van kunst (kunst school) en ondernemen/leidinggeven (business school). Daarnaast biedt HQ een stevig bijbels fundament en staat de school garant voor geestelijke en persoonlijke groei.

Meer informatie over de HQ kunst en business school: www.hqschool.nl.

Open dagen:5 maart en 14 mei.

16-02-2011
Jongeren
https://www.hqschool.nl”

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies