Paastour van Lucas Kramer samen met Forever Worship

In april gaat gospelzanger Lucas Kramer een prachtige Paastour doen met het bekende koor Forever Worship. Dit koor staat onder leiding van Marcel Koning. Tijdens de tour worden 3 prachtige, sfeervolle avonden verzorgd in Hoogeveen, Apeldoorn en Hilversum. De avonden vertellen een muzikaal verhaal dat begint bij Palm Pasen en ons voert door de Lijdenstijd naar de Opstanding.

Dit indrukwekkende verhaal wordt ondersteund door prachtige beelden die tijdens het concert vertoond worden. De ingrediënten koor, Lucas en band maken de avonden tot een zeer afwisselend geheel. Er zal ook een speciaal geschreven lied ten gehore worden gebracht: “Uw wil geschiede””.

In april gaat gospelzanger Lucas Kramer een prachtige Paastour doen met het bekende koor Forever Worship. Dit koor staat onder leiding van Marcel Koning. Tijdens de tour worden 3 prachtige, sfeervolle avonden verzorgd in Hoogeveen, Apeldoorn en Hilversum. De avonden vertellen een muzikaal verhaal dat begint bij Palm Pasen en ons voert door de Lijdenstijd naar de Opstanding. Dit indrukwekkende verhaal wordt ondersteund door prachtige beelden die tijdens het concert vertoond worden. De ingrediënten koor, Lucas en band maken de avonden tot een zeer afwisselend geheel. Er zal ook een speciaal geschreven lied ten gehore worden gebracht: “”Uw wil geschiede””.

9 april Grote kerk Grote Kerkstraat 40 Hoogeveen

16 april ‘De Basis’ Oude Apeldoornse weg 41-45 Apeldoorn

23 april ‘Thousand Hills’ Neuweg 148 Hilversum

De avonden beginnen allemaal om 20.00 uur. Het entree bedraagt € 15,- (excl. € 1,50 reserveringskosten)

Voor meer informatie en tickets: www.lucaskramer.com

Lucas Kramer is een begenadigd artiest van eigen bodem. Een zanger met een uniek en prachtig stemgeluid, met allure en uitstraling. Lucas begon al vroeg met muziek, eerst als trompettist en vanaf de jaren ’90 als zanger. Lucas gaf ontelbare concerten in Nederland en was o.a. te zien bij Nederland Zingt en tijdens grote concerten in de Doelen. In 2008 en 2009 bracht Lucas 2 cd’s uit onder de namen ‘Het is goed’ en ‘Vroeger wordt later’.

Forever Worship & Band bestaat sinds 2005 en stond vóór die tijd bekend als het ‘Ronduit Gospel Choir’. Forever Worship is een landelijk koor met eigen band waarin gemotiveerde en getalenteerde zangers en musici hun muzikale talenten inzetten om God te aanbidden en anderen daarin te leiden. Forever Worship heeft in de afgelopen jaren op veel nationale en internationale podia gestaan en heeft opgetreden met bekende artiesten uit binnen- en buitenland.

23-02-2011
Muziek
https://www.lucaskramer.com”

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies