Tour of Salvation met David de Vos en Inside Out

Tijdens het paasweekend (22t/m24 april) vindt de Tour of Salvation plaats. Tour of Salvation staat voor een reeks avonden waarin David de Vos in samenwerking met het blackgospelkoor Inside Out drie plaatsen in Nederland bezoekt om een swingend en fascinerend programma te bieden.

© foto christelijknieuws.nl

De boodschap van Jezus staat tijdens de tour centraal. Op een fascinerende en begrijpelijke manier zal deze worden overgebracht. We nodigen iedereen van harte uit!

Inside Out bestaat uit 20 jonge vocalisten die begeleid worden door een vaste band. Samen vertegenwoordigen zij een breed scala aan culturele en kerkelijke achtergronden. Na hun ontstaan in 2000 heeft Inside Out op verschillende prestigieuze podia gestaan en meegewerkt aan TV producties.

Inside Out is vanaf het jaar 2000 actief en is sindsdien een veelgevraagde formatie. Ze hebben opgetreden op het Flevo Festival, Opwekking en de EO Jongerendag. In 2003 verscheen hun succesvolle debuutalbum ‘Let the praise begin’, twee jaar later volgde ‘Stronger’. Voor meer informatie over Inside Out kunt u een kijkje nemen op de website: www.insideoutmusic.org.

David de Vos is oprichter van Stichting Go and Tell. Als evangelist spreekt hij op veel plaatsen in zowel binnen- als buitenland. Zijn hartsverlangen is om wereldwijd vele mensen met Jezus in contact te brengen. D.m.v. spreekbeurten, evangelisatieacties en onderwijs wordt hier vorm aan gegeven. Go and Tell bereikt in het buitenland jaarlijks tienduizenden mensen d.m.v. evangelisatiecampagnes. Meer informatie over Go and Tell vindt u op de website: www.goandtell.nl.

22 april Evangelische Gemeente Zeewolde, Horsterweg 192, Zeewolde (Scholengemeenschap De Levant)

23 april Pinkstergemeente De Banier, Hofkampstraat 169-173, Almelo

24 april Evangelische gemeente ’t Kruispunt, Noordwijkerweg 49, Rijnsburg (Sporthal Middelmors)

Het programma start om 20.00 uur, de zaal is geopend vanaf 19.30 uur. De toegang tot de avonden is vrij en iedereen is welkom.

24-03-2011
Muziek
https://www.goandtell.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies