Henk van Rhee wordt voorzitter van bestuur EH

Henk van Rhee (foto in het midden) directeur van stichting Tot Heil des Volks, wordt per ingang van het cursusjaar 2011/2012 de nieuwe bestuursvoorzitter van de Evangelische Hogeschool te Amersfoort. Hij volgt daarmee dr. Henk van ’t Veld op die deze functie sinds 2001 heeft bekleed.

© foto christelijknieuws.nl

Van Rhee: “De EH is voor mij een opleiding die er in slaagt om de orthodox christelijke identiteit telkens opnieuw fris en voor jongeren relevant vorm te geven. Hun christelijk ondernemerschap overtuigde me bij de vraag om daar voorzitter te worden,” licht Van Rhee toe. “In deze tijd waar – behalve het vermaak van het moment – zo ongeveer alle kader en houvast voor jongeren wegvalt liggen er mooie taken voor de Evangelische Hogeschool om jonge christenen te vormen en op weg te helpen. Ik kom regelmatig veelbelovende mensen tegen die een stevige basis blijken te hebben meegekregen op de EH.”

“De EH is blij met de toezegging van Van Rhee,” stelt Els van Dijk, directeur van de EH. “Gezien zijn ruime ervaring bij de EO, in de politiek en als communicatiedeskundige, is hij een aanwinst voor de EH.”

De EH is vooral bekend van het EH-Basisjaar, een eenjarige opleiding ter voorbereiding op hbo en universiteit, en het EH-Traject, een vijf maanden durende opleiding gericht op studenten die voortijdig stoppen met hun studie. Daarnaast biedt de EH ook onderwijsprogramma’s voor (jong)volwassenen via de cursus Persoonlijke Ontwikkeling en de EH-Masterclass.

25-05-2011
Onderwijs
https://www.eh.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies