Studentenactie voor financieel steun Evangelische Hogeschool

De EH verkeert in een lastige situatie, de school heeft een groot financieel tekort. Daarom heeft een groepje studenten een plan bedacht: het organiseren van deze lesdag die u tegen betaling kunt meemaken. De EH-studenten nodigen bezoekers uit voor een lesdag op de EH van vrijdag 17 juni. Het thema zal zijn Christen- zijn anno nu: Sta je mannetje!

Op de EH wordt lesgegeven over een hoop uiteenlopende onderwerpen, en tijdens deze lesdag krijgt u een mooi en gevarieerd programma. EH-docenten zullen les geven over thema’s als: assertiviteit, discipelschap, sociale gerechtigheid en apologetiek.

De dag is verdeeld in twee delen: een middag- en een avondprogramma. U kunt kiezen of u aan beide dagdelen deelneemt of aan één van de twee. Als u beide dagdelen wilt volgen, wordt u tussendoor een maaltijd aangeboden.

Het doel van deze dag is niet alleen om een kijkje te geven van wat er op de EH gebeurt, maar vooral om u te laten nadenken over uw rol als christen in deze maatschappij.

Datum: vrijdag 17 juni 2011 Tijd: 15.00 – 18.00 en/of 19.00 – 22.00 uur Locatie: Drentsestraat 1, Amersfoort Aanmelding: studentenactie@eh.nl

Als u de hele lesdag volgt, betaalt u € 20,- (incl. maaltijd). Per dagdeel zijn de kosten € 10,-. Als u één dagdeel wilt komen, maar ook mee wilt eten, dan kan dat voor € 5,-. Alle opbrengsten gaan volledig naar de EH.

U kunt zich tot 9 juni aanmelden via studentenactie@eh.nl. Geeft u daarbij duidelijk aan of u ’s middags en/of ’s avond komt, of u gebruik maakt van de maaltijd en met hoeveel personen u komt.

Wij hopen u met deze lesdag een goede indruk te geven van een gemiddelde dag op de EH en wat de studenten leren. Het doel van deze dag is niet alleen om een kijkje te geven van wat er op de EH gebeurt, maar vooral om u te laten nadenken over uw rol als christen in deze maatschappij. En uiteraard om op deze manier een bijdrage te leveren om het tekort van de EH weg te werken.

25-05-2011
Onderwijs
https://www.eh.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies