Wiert en Heather Douglas aan de slag bij Pillar of Fire

Onder leiding van Wiert en Heather Douglas groeide het Comité Gemeentehulp Israël (CGI) de laatste jaren uit tot een van de bekendere Israël organisaties. Het CGI maakt deel uit van de Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE) en is een initiatief van enkele pinksterbroeders om de band te versterken tussen de Messiaanse gemeenten in Israël en de Nederlandse VPE.

© foto Douglas

Omdat het CGI de laatste jaren enorm is gegroeid vond het bestuur het tijd voor een andere manier van werken naar de toekomst.

Na negen jaar bruggen bouwen tussen Nederlandse en Israëlische gelovigen verlaten Wiert en Heather Douglas het CGI. Ze zullen hun liefde voor Israël en de Messiaanse beweging in de toekomst gestalte gaan geven bij de interkerkelijke stichting Pillar of Fire (de wolkkolom).

Met Jack van der Tang van Pillar of Fire werd al nauw samengewerkt, o.a. door het organiseren van Israëlavonden en het programma ‘Israël’ op Groot Nieuws Radio. Ook zijn zij beiden vanaf het begin betrokken bij het Israël Platform, dat samenwerking bevordert tussen alle organisaties die voor Israël op de bres staan.

Naast hulpverlening, studie en gebedswerk organiseert Pillar of Fire Israëlavonden in Nederland en België.

17-06-2011
Buitenland
https://www.pillaroffire.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies