Nijmeegse vierdaagse lopen voor het goede doel

De Nijmeegse Vierdaagse (19-22 juli) is een uitdaging voor elke wandelaar. Honderden kilometers worden afgelegd in een kleine week. Ook ChristenUnie-lid Henk Groenbos uit Rotterdam loopt mee dit jaar. Al voor de 21e keer. De 81-jarige Rotterdammer maakt er een sponsorloop van. Het geld dat hij inzamelt gaat naar het project “Adopt a Granny” van Dorcas

Foto: Christenunie

Het Rotterdamse Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie, Cynthia Ortega, is trots op haar plaatsgenoot: “Dat je op een dergelijke leeftijd, wil wandelen om ouderen in Albanie te helpen. Dat is klasse! Hij traint het hele jaar door om dit te doen. Het is ook een vorm van het laten zien dat je dankbaar mag zijn dat je gezond bent en dat je gezond drinkwater hebt, terwijl anderen dat niet hebben. Vier dagen lopen is zwaar, dat loop je niet zomaar uit, maar hij doet het met alle liefde om de zwakkeren en kwetsbaren bij te staan. Dat is echt het ChristenUnie hart, daarom dat ik iedereen oproep om Henk te ondersteunen.”

Je kunt Henk sponsoren door naar www.devierdaagsesponsorloop.nl te gaan en daar bij ‘zoek een loper’ ‘groenbos’ in te vullen.

14-07-2011
Samenleving
https://www.devierdaagsesponsorloop.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies