Israel-Manifestatie in Brussel

Op maandag 19 september, toen de Algemene Vergadering in New York van start ging, heeft Christenen voor Israel een grote slotmanifestatie gehouden bij het Europees Parlement in Brussel. Thema: ‘Houd Jeruzalem ongedeeld’


© foto Sybe de Vos voor christelijknieuws.nl

In de week van 19 t/m 22 september zal tijdens de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in New York mogelijk worden opgeroepen tot erkenning van een Palestijnse staat. Deze stap zal onvermijdelijk ook betekenen dat Jeruzalem gedeeld zal worden.

Op maandag 19 september, wanneer de Algemene Vergadering in New York van start gaat, heeft Christenen voor Israel een grote slotmanifestatie gehouden bij het Europees Parlement in Brussel. Thema: ‘Houd Jeruzalem ongedeeld’
Respectievelijk bij het Nederlandse en het Europese Parlement hebben de organisatoren een verklaring voorgelezen. De bijeenkomsten staan in het teken staan van voorbede voor de Israëlische en de Arabische bevolking.

Menselijkerwijs gesproken zal deze manifestatie geen invloed zal hebben op de Verenigde Naties, maar de organisatoren zeggen ook teweten ook dat als ze Gods Woord en Zijn beloften proclameren, de God van Israël voor het onmogelijke zal zorgen.

18-09-2011
Buitenland
https://www.christenenvoorisrael.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies