Seminar Leiderschap en Coaching met Rob Zigter

Het Nationale Coachseminar (NCS) is een jaarlijks terugkerend en professioneel georganiseerde coachseminar voor en door (kerk)leiders, leidinggevenden en christencoaches. Diverse organisaties op het terrein van leiderschap en coaching werken deze dag samen om een gevarieerd programma te brengen met inspirerende toespraken over leiderschap en coaching, tien workshops door ervaren leiders en coaches, entertainment door artiesten (o.a. Rob Zigter – foto), een netwerkdiner en een unieke inlogcode voor bonusmateriaal. De derde editie van het NCS is op vrijdag 21 oktober 2011.

Hoofdsprekers zijn Jan Kuipers, directeur FranklinCovey Benelux, en Gabriël Anthonio, CEO Jeugdzorg Friesland en prof. Management & Change, Stenden University.

Centraal staat de vraag: hoe kan de organisatie waar ik deel van uitmaak ontwikkelen tot een bloeiende gemeenschap van betrokken mensen en hoe kan ik daarbij effectief gebruik maken van Stephen Covey’s achtste eigenschap: ontdek je eigen stem, draag deze uit en leer anderen hun eigen stem te ontdekken.

In het middagprogramma geven ervaren leiders en coaches 10 workshops over o.a.: het ontwikkelen van een vertrouwenscultuur, het ontwerpen van een coachbeleid, professionele nabijheid, coachen en geestelijke groei, coachlessen uit het leven van Jezus en het coachen van medewerkers. Voor beroepscoaches zijn er speciale verdiepingsworkshops!

Het Nationale Coachseminar wordt georganiseerd door CC Excellence met ondersteuning van Xpand, GIDSnetwerk en de Vereniging van Christencoaches. Zandkunstenaar Gert van de Vijver en entertrainer Rob Zigter geven een artistieke vertolking van het thema.

25-09-2011
Onderwijs
https://www.coachseminar.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies