Interview met Israëlische Ambassadeur op Family 7

De Ambassadeur van Israel in Nederland is in september dit jaar met pensioen gegaan. Op 14 december 2006 heeft zijne excellentie de heer Harry Kney-Tal zijn geloofsbrieven aangeboden aan Hare Majesteit de Koningin en werd hij benoemd tot ambassadeur namens de staat Israel bij het koninkrijk van Nederland.

De heer Kney-Tal is van Roemeense afkomst en geemigreerd naar Israel, waar hij een diplomatieke cariere heeft opgebouwd. Exclusief heeft Israel Brink TV een afscheidsgesprek met de ambassadeur opgenomen van ca. 90 minuten. Hij vertelt over zijn tijd in Nederland als diplomaat, waarbij hij verschillende onderwerpen aanhaalt, als: De zogenaamde criminele staat Israel, Gaza strip, de Palestijnse staat, Dries van Agt en Gretta Duisenburg, het veiligheidshek, enz. In het laatste deel vertelt hij voor het eerst over persoonlijke zaken.

Een drie-delige serie met het “Portret van Oud Ambassadeur Harry Kney-Tal”. In september is hij na 6 jaar in Nederland gewerkt te hebben vertrokken naar huis in Israel. Hij is opgevolgd door Ambassadeur Haim Divon.

De programma’s worden uitgezonden via Family7 op de digitale kabels:

Deel 1

Woensdag 12 oktober 21.30 uur

Dinsdag 18 oktober 21.00 (Herhaling)

Deel 2

Woensdag 19 oktober 21.30 uur

Dinsdag 25 oktober 21.00 (Herhaling)

Deel 3

Woensdag 26 oktober 21.30 uur

Dinsdag 01 november 21.00 (Herhaling)

Na deze uitzendingen worden ze tevens geplaatst op de website www.israelbrinktv.com als streaming on demand.

11-10-2011
Buitenland
https://www.israelbrinktv.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies