Stichting Mensenkinderen helpt ouderen in Moldavie

De winter staat weer voor de deur. Sommige mensen in Nederland hopen op strenge vorst zodat er geschaatst kan worden. En als het dan ook nog een witte Kerst wordt… In het straatarme Moldavië is het zéker dat het hard gaat vriezen en dat het een witte Kerst wordt. Dat is elke winter zo. Dat geeft veel zorgen.

Vooral ouderen en noodlijdende gezinnen met kleine kinderen zien enorm tegen de winter op. Want winter betekent: extreme kou, honger lijden en hopen dat niemand ziek wordt.

Wij willen deze straatarme mensen in Moldavië, maar ook in Albanië, Armenië en Bulgarije, niet in de kou laten staan. Ze hebben het door de economische crisis, die hen hard treft, al zwaar genoeg.

Wij willen gezinnen en ouderen helpen door hen tijdens de wintermaanden een of meer voedselpakketten te geven. Zo komen ze de winter gezond door. Daarom durf ik u vrijmoedig te vragen: Zou u dit jaar één of meer voedselpakketten willen schenken?

U kunt uw gift overmaken naar het gironummer van Mensenkinderen: 5535 onder vermelding van: Voedselpakketten, winteractie 2011

of klik hier om ons éénmalig te machtigen.

Herma Mager

25-10-2011
Hulpverlening
https://www.mensenkinderen.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies