Gerald Troost en Moorvalley Vocal Band en The Choir Company

Als je het over kerstsfeer hebt, dan denkt de een aan warme chocolamelk en de ander aan een warme versiering in huis. Maar iedereen is het er over eens dat muziek bij kerst hoort! Gerald Troost, de Moorvalley Vocal Band en projectkoren van The Choir Company bewijzen dat eens te meer met diverse Kerst-familieconcerten verspreid door heel Nederland!

© foto gospelpodium.nl

De Kerst-familieconcerten met Gerald Troost en de Moorvalley Vocal Band zijn –de naam zegt het al- bedoeld voor jong en oud; de hele familie. Waar Gerald Troost bekend staat als gospelzanger die met name onder jongeren populair is, spreekt de Moorvalley Vocal Band liefhebbers van bijvoorbeeld de Gaither Vocal Band sterk aan. Op de concertavonden zullen ze afzonderlijk, maar ook samen kerstliedjes zingen en komen hun muziekstijlen mooi samen.

Gerald Troost schreef enkele jaren geleden het lied ‘Stal Van Mijn Hart’, dat hij op deze avonden zal zingen met zijn vrouw Nelinda. De Moorvalley Vocal Band brengt bekende kerstliedjes in de eerder genoemde ‘Gaither’ stijl. Uiteraard ontbreekt samenzang niet bij de bekendste liedjes, waardoor het publiek al snel in heuse kerstsfeer zal raken.

Niet alleen in de zaal, maar ook op het podium is het een waar familieconcert. De Moorvalley Vocal Band bestaat uit familieleden van Gerald & Nelinda Troost uit Veenendaal (‘Moorvalley’ betekent vrij vertaald ‘veendal’). Diverse leden werken ook mee aan de regelmatig georganiseerde sing-in in Veenendaal. Met de herkenbare gospelkwartet-stijl van de Moorvalley Vocal Band komen de kerstliederen op een bijzondere manier binnen bij het publiek.

En dan is er nog The Choir Company; bekend van de vele bijzondere koorprojecten die overal in het land worden georganiseerd. Zo werkten ze de afgelopen jaren al samen met o.a. Ron Kenoly, Graham Kendrick, The Convocation Big Band en Don Moen. Een avond met The Choir Company betekent genieten van het bruisende enthousiasme en de massale koorklank!

De Kerst-familie concerten worden in de volgende plaatsen georganiseerd:

9 December

Wegwijzer

Meerstraat 36

7815 XH Emmen

10 December

Christengemeente Hardinxveld-Giessendam

Breedeway 1a

3371 CX Hardinxveld-Giessendam

11 December

Levend Water

Hermesstraat 65

2624 BG Delft

16 December

Luctor et Emergo

Mheneweg Noord 1

8096 BG Oldebroek

17 December

The Shelter

Industrielaan 24

3903 AD Veenendaal

18 December

Zaal Jammotheek

Steenweg op Leopoldsburg 71

2490 Balen (België)

Alle avonden beginnen om 20.00 uur. Kaarten kosten voor volwassenen € 12,50. Voor kinderen is er een speciaal tarief van € 5,- (tot en met 12 jaar). Alle kaarten zijn exclusief € 2,- reserveringskosten.

Kaarten voor de concerten zijn verkrijgbaar via www.events4christ.nl of 0297-237171.

28-10-2011
Muziek
https://www.events4christ.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies