Jongbloed nu ook uitgever van e-books

Vanaf 28 november brengt Uitgeversgroep Jongbloed 34 nieuwe e-books uit. Het gaat om twintig kinderboeken van bekende kinderboekenauteurs als Corien Oranje, Hans Mijnders en Bert Wiersema en veertien romans van onder andere Kristen Heitzmann en Hannah Alexander.

De e-books Te gek!, van auteur Hans Mijnders, Schokkende aarde van Rina Molenaar en Leven achter prikkeldraad van Bert Wiersema zijn tot en met 31 december 2011 verkrijgbaar voor de introductieprijs van € 1,95. De overige kinderboeken zijn met de lage prijs van € 4,95 tot en met 31 december 2011 ook extra aantrekkelijk. De verkoopprijzen van de romans variëren tussen € 14,95 en € 17,50. De e-books worden digitaal aangeboden via eboekhuis en epagine en zijn te downloaden via de website van Uitgeversgroep Jongbloed: www.uitgeversgroepjongbloed.nl.

Kinderboekenauteur Corien Oranje is blij dat een aantal van haar boeken nu ook digitaal te koop wordt aangeboden, waaronder haar prijswinnende boek Tropisch complot. Corien Oranje: ‘Wow! Van mijn allerspannendste boek is een e-book gemaakt! Voortaan kan ik Tropisch complot op mijn iPad herlezen. Spanning, gevaar en romantiek op een tropisch eiland. Let the story begin…’

Het uitbrengen van e-books past goed in de visie van Uitgeversgroep Jongbloed om een christelijk mediahuis te creëren. Onlangs verscheen ook de bijbelapp Pomegranate, een digitale applicatie voor iPad en iPhone. Inmiddels zijn er zeven Nederlandse en diverse buitenlandse bijbelvertalingen beschikbaar (o.a. in het Engels, Deens, Russisch en Noors).

Henk Sennema
© christelijknieuws.nl
30-11-2011
Media
https://www.uitgeversgroepjongbloed.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies