Glossy magazine MEER mikt op religieuze zoekers

Miljoenen mensen in Nederland noemen zichzelf spirituele zoekers. Ze vragen zich af: Is er meer tussen hemel en aarde? Project MEER wil christenen stimuleren en toerusten om iets te betekenen voor mensen die op zoek zijn naar meer. Het uiteindelijke doel: heel Nederland is in september 2012 in gesprek over één onderwerp: Is er meer?

Op zaterdagavond 1 september 2012 bezorgen duizenden christenen Glossy MEER huis aan huis in Nederland. Op zondag vinden mensen de glossy op de deurmat. Die dag is er aandacht voor het tijdschrift in de media. Ook worden er in kerken en gemeenten in heel Nederland diverse activiteiten en programma’s gehouden rond het thema MEER.

In het project is Glossy MEER een middel voor christenen om in contact te komen met spirituele zoekers. In deze glossy wordt verwezen naar de website www.isermeer.nl. Hier kan de lezer een gratis exemplaar van het Nieuwe Testament aanvragen, de internetcursus ‘WaaromJezus?’ volgen en ontdekken waar de dichtstbijzijnde Alpha-cursus, Groei Groep of deelnemende kerk te vinden is.

Project MEER is een landelijk missionair initiatief met de volgende partners:

– Ark Mission

– Alpha-cursus

– Agapè

– Biblica

– Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland

– Evangelische Alliantie

– Evangelische Omroep

– Evangelisch Werkverband binnen de PKN

– IZB – zending in NL

– Opwekking

– Uitgeverij Jongbloed

– Unie van Baptistengemeenten

Met ondersteuning / subsidie van:

– Protestantse kerk in Nederland

– V1-Communicatie

– Hans van Bruggen

– Nilsson

– Verenigde pinkster- en evangeliegemeenten

“Project MEER is een unieke kans voor plaatselijke kerken om in hun eigen omgeving zoekende mensen te kunnen bepalen bij de zin van het bestaan.”

05-01-2012
Evangelisatie
https://www.kerk.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies