Op ontdekkingsreis naar Afrika met Matunkha

Een van de deelnemers van de Vakantiebeurs van komend weekend in de Jaarbeurs in Utrecht is de organisatie Matunkha. Matunkha Safari Camp en bevindt zich in Afrika op het Matunkha Centre en is een unieke uitvalsbasis om Malawi te leren kennen. Er zijn 2 natuurparken in de omgeving, je kunt de dorpen bezoeken of een 3 daagse wandeling naar Nyika National Park maken waarbij je in de natuur overnacht.

Matunkha biedt complete arrangementen op maat, combineert dit met ontwikkelingshulp en werkt vanuit een christelijke visie. Heb je er altijd al van gedroomd om Afrika te ontdekken? Heb je geen zin in groepsreizen en opgesmukte culturele attracties? Of ben je misschien een beetje bang voor een confrontatie met echte armoede? Matunkha heeft het antwoord: Ontdek Noord-Malawi onder begeleiding van Nederlanders die zelf met hun voeten in de modder hebben gestaan.

Matunkha Safaris biedt je een unieke vakantie aan in een niet-toeristisch gebied. Je ontdekt Afrika zoals het nog steeds is: vriendelijke mensen laten je een kijkje nemen in hun dorp en leven van alledag. De natuur van Noord-Malawi is schitterend en ongerept: je waant je alleen op de wereld! Kies uit onze opties of stel je eigen reispakket samen.

Alle winst uit de toeristische activiteiten wordt door de Matunkha Trust gebruikt voor wezenzorg en dorps-ontwikkelingprogramma’s van het Matunkha-Centrum.

Laat je reis door Matunkha organiseren en verken het echte Afrika. We bieden hier een aantal pasklare programma’s aan. Je kunt natuurlijk ook zelf een reis samenstellen.

Matunkha Safari Camp heeft een uitstekend restaurant met lokale en internationale gerechten, een camping met electriciteit en warme douches en diverse gastenverblijven in Afrikaanse stijl.

• Speciaal voor kleinere groepen, al vanaf 2 personen

• Kindersafari’s voor elke leeftijd

• Reizen vanaf 1 week tot 2 maanden

• Mogelijkheid om zelf mee te helpen

• Ontmoet en leef met de lokale bevolking

• Ontdek de geschiedenis van Malawi

• Bezoek Malawi’s unieke wildparken en het meer

Henk-Jan Oudenampsen
Matunkha
08-01-2012
Buitenland
https://www.matunkha-safari.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies