Vervolg op Christelijke Vakantiebeurs in Loosdrecht

De Christelijke Vakantiebeurs is nog maar net afgelopen of er dient zich een nieuwe kans aan voor vakantiegangers. Op 4 februari is het wijkgebouw van de Sijpekerk in Nieuw-Loosdrecht omgebouwd tot vakantiebeurs van Amarant Reizen, CrossRoads Vakanties, ADIOS Reizen en Tamarisk VIllages, waar u enthousiaste reisleiders en medewerkers kunt ontmoeten en u zich bij de diverse stands deskundig kan laten informeren over de reizen.

Ook voor vragen over boekingen en andere praktische zaken, staan de medewerkers voor u klaar. Tijdens de dag zullen er bovendien workshops en presentaties gehouden worden over onder andere bushcraft, huttentrektochten en het leiden van een reis, zodat u een goede indruk krijgt van de reizen. Natuurlijk kunt u ook genieten van de lekkere hapjes uit verschillende werelddelen, verzorgd door het kookduo BraSie.

Natuurlijk bieden we ook de mogelijkheid om tijdens deze dag uw vakantie te boeken. Wanneer u op deze dag een reis boekt, krijgt u een Vaude toilettas cadeau of een korting van €20,- bovenop het vroegboekcadeau!

Locatie: Eikenlaan 17a, Nieuw-Loosdrecht.

Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur.

Toegang is gratis! Workshops en hapjes overigens ook!

Amarant Reizen
17-01-2012
Buitenland
https://www.wijwetenwaar.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies