Tekenaar Dokus presenteert bijbelse puzzel

Tijdens de Zoeklicht Toogdag presenteerde de bekende striptekenaar Dokus (Jo de Putter) de bijbelse puzzel. Op de puzzel staat een groot aantal Bijbelse taferelen afgebeeld. De puzzel is volgens Het Zoeklicht een middel om de inspirerende, eeuwenoude verhalen van de Bijbel opnieuw onder de aandacht te brengen bij jong en oud.

Bezoekers van de Zoeklichtdag konden een gesigneerd exemplaar van de puzzel krijgen. En daar werd veel gebruik van gemaakt. “Maar dan moet ik wel even de folie die om de doos zit losmaken, is dat een probleem?” vraagt Dokus met een grijs. Voor de koper blijkt dat geen punt en zijn, als de handtekening maar op de doos komt. Trots loopt ze even later weg met een gesigneerd exemplaar van de Zoeklicht-puzzel.

Dokus is bekend van o.a. de tv-gids Visie, hij is één van de leukste tekenaars van Nederland. Nieuw is dat hij nu zijn debuut heeft gemaakt als puzzeltekenaar. Het Zoeklicht is de trotse uitgever van de allereerste Dokus-puzzel, boordevol Bijbelse taferelen. Bij elk stukje dat je aanlegt, ontdek je weer wat nieuws.

Test je bijbelkennis: hoeveel verhalen herken jij? Er is een speciale digitale puzzel-app verkrijgbaar waarmee je meer informatie opvragen over de taferelen op de puzzel. De puzzel kost € 17,95 en is verkrijgbaar in de (christelijke) boekhandel.

Redactie christelijknieuws.nl
© Henk-Jan Oudenampsen
29-09-2012
Jongeren
https://www.dokus.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies