De Stentor trekt stekker uit christelijke website

In september 2011 berichtten wij dat dagblad de Stentor startte met de christelijke site: Kerkinhetmidden.nl. De site heeft ruim twee jaar christelijk nieuws uit de regio gepubliceerd. Voor de Stentor was het een bijzonder initiatief en de krant hoopte met deze dienst alle kerkelijk betrokken christenen in de regio te bereiken.

Met de site wilde dagblad de Stentor als aanvulling op de berichtgeving in de papieren krant een platform bieden van en voor kerkelijk betrokken mensen in de regio. De hoop was dat de site zou uitgroeien tot een fors podium.

In juli 2012 kreeg de website nog een nieuwe vormgeving die beter aansloot op de andere online-activiteiten van de uitgeverij.

Op 1 januari jl heeft de krant de stekker uit het project getrokken. Op de website meldt de redactie: ‘Gedurende ruim twee jaar heeft de redactie van dagblad de Stentor het kerkelijke nieuws uit dit deel van Nederland op deze site gebundeld. Ondanks een gestage groei van het aantal bezoekers bleek van een verantwoorde exploitatie die (meer) journalistieke inspanning rechtvaardigde geen sprake.’

Redactie christelijknieuws

06-01-2014
Media
https://www.kerkinhetmidden.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies