Concerten en nieuwe muziek Don Moen in teken van hoop

Don Moen keert alweer terug naar Nederland! Na diverse concerten in de afgelopen jaren is de aanbiddingsleider op 28 juni in Dordrecht om de Dag van Hoop af te sluiten. Het is niet het enige wat deze dagen bij Don Moen in het teken van ‘hoop’ staat. Hij presenteert ook zijn nieuwe album ‘Hymns of Hope’.

Het concert van Don Moen op 28 juni staat in het teken van toewijding en dankbaarheid aan God en vindt plaats in het gebouw van de Evagelische Gemeente Jozua in Dordrecht. De Dag van Hoop wordt georganiseerd door stichting De Hoop en biedt een afwisselend programma met muziek, sprekers en seminars waarbij bezoekers niet alleen meer te weten komen over onderwerpen als psychiatrie, creatieve therapie en verslaving, maar ook de gelegenheid krijgen om een het werk van De Hoop van dichtbij te zien.

Don Moen’s nieuwe album ‘Hymns of Hope’ wordt uitgebracht in april en is het tweede waarop de zanger oude hymnen op zijn eigen wijze heeft uitgevoerd. De cd werd geproduceerd door David Hamilton en bevat twaalf hymns die door Don zelf zijn uitgekozen, waaronder ‘Be Thou My Vision’, ‘The Old Rugged Cross’ en ‘Fairest Lord Jesus’. Na het enkele jaren geleden verschenen ‘Hymnbook’ bleken de reacties op de muziek overweldigend. Was dat album oorspronkelijk bedoeld om enkel voor een beperkte groep liefhebbers beschikbaar te maken; de populariteit gaf het al snel wereldwijde aandacht en nu dus ook al een opvolger.

De titel van het nieuwe album ‘Hymns of Hope’ is ook niet toevallig gekozen. Hoop is een belangrijk thema voor Don Moen. Via zijn website deelt de schrijver van ‘God Wijst Mij Een Weg’ regelmatig ‘stories of hope’; verhalen waarin luisteraars van zijn muziek delen wat deze muziek in hun leven heeft betekend.

Het optreden in Dordrecht op 28 juni begint om 20.00 uur. Tot 30 april kosten kaartjes 15 euro, daarna 17,50 euro.

Leon van Steensel voor christelijknieuws.nl
Website Don Moen
31-03-2014
Muziek
https://events.dhsecure.nl/public/event/view/301

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies