Christelijke variant van het Junior Songfestival van start

‘Make Some Noise’ is een liedjes/zang-wedstrijd waarbij kinderen tussen de 9 en 13 jaar een zelfgemaakt liedje mogen insturen. Een vakjury beluistert alle inzendingen en zal uiteindelijk 9 liedjes selecteren.

Ben jij tussen de 9 en 13 jaar? Schrijf jij wel eens een eigen liedje? En kan je heel goed zingen? Schrijf je nu in voor “Make Some Noise”. Hoe werkt het?

“Make Some Noise” kun je het beste zien als de christelijke variant van het Avro Junior Songfestival. Kinderen tussen de 9 en 13 jaar kunnen een zelf gemaakt liedje insturen. De producer gaat van deze 9 liedjes een professionele single maken. Wanneer deze klaar zijn komen de makers naar de studio om hun eigen liedje in te zingen. Zo krijgen ze een echte single!

Alle 9 liedjes vormen het eerste “Make Some Noise” album. Dit album kan iedereen straks kopen en gaan we veel bekendheid geven! Uiteraard zullen de liedjes ook op radiostations gedraaid gaan worden.

Echt alles mag. Van pop tot jazz, rap tot dance. Omdat ‘Make Some Noise’ een christelijk project is mag het liedje gaan over God, de Bijbel of een Bijbelverhaal. Maar het mag bijvoorbeeld ook gaan over iets wat je leuk vindt, blij maakt of moeilijk vindt.

Je liedje mag maximaal 2.50 minuten duren en moet in het Nederlands zijn gezongen (als je af en toe wat Engelse woorden gebruikt is dat niet erg). Je liedje mag nog niet eerder zijn uitgebracht. Je liedje moet door jou zelf zijn geschreven. De melodie van het liedje moet origineel zijn. (dus niet ‘op de wijs van…’)

Je kan je liedje insturen tot 31 juli 2014 via de website. Daar vind je ook meer informatie over deelname. De song “Nummer 1” is nu al gratis te downloaden, de sound van het nummer lijkt trouwens een beetje op het nummer: Alive van Hillsong Young & Free.

Redactie christelijknieuws
© Henk-Jan Oudenampsen
09-06-2014
Muziek
https://www.MakeSomeNoiseKids.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies