Marshall Hall en Wes Hampton met koor en orkest door Nederland

Misschien dat de namen van Marshall Hall en Wes Hampton je op zichzelf niet direct iets zeggen, maar noem ze bij een Gaither muziek liefhebber, en je zult het enthousiasme merken!

Marshall Hall was lid van de Gaither Vocal Band en Wes Hampton maakt nog altijd deel uit van diens line-up. Het tweetal geeft van 31 oktober t/m 2 november, samen met een koor en orkest onder leiding van Aad Contze, drie concerten verspreid over Nederland.

De tour doet Capelle a.d. IJssel, Harderwijk en Leeuwarden aan. Voor beide Amerikanen is het niet de eerste keer dat ze op Nederlandse bodem staan; met de Gaither Vocal Band gaven ze eerder al enthousiast ontvangen optredens.

Met Hall en Hampton staan niet alleen twee topvocalisten uit het southern gospel genre op het podium, maar ook nationaal talent. Het nieuw opgerichte koor & orkest onder leiding van Aad Contze maakt van de avonden stuk voor stuk belevingen. Dat kun je eigenlijk altijd wel met een gerust hart aan Gaither artiesten toevertrouwen. De musici behoren tot de absolute wereldtop en met persoonlijke verhalen en het constant betrekken van het publiek bij de optredens, waren de Gaither Homecoming video’s al legendarisch geworden. Marshall Hall en Wes Hampton hebben het met de Gaither Vocal Band over de hele wereld zien gebeuren; de muziek brengt mensen uit allerlei achtergronden samen!

De echte Gaither klassiekers ontbreken natuurlijk niet in het repertoire van de verschillende avonden. Marshall Hall en Wes Hampton hebben echter solo inmiddels ook een indrukwekkende staat van dienst. Hall kreeg een Dove Award voor zijn lied ‘There Is Nothing Greater Than Grace’ in 2011 – hetzelfde jaar waarin Wes Hampton zijn solo album ‘A Man Like Me’ uitbracht. Of je nu komt voor Gaither favorieten of voor zangers en muzikanten die van de liederen een heuse beleving maken; deze concerten mag je niet missen!

Vrijdag 31 oktober – De Voorhof (Bermweg 332), Capelle a.d. Ijssel

Zaterdag 1 november – De Regenboog (Tubadreef 99), Harderwijk

Zondag 2 november – De Salvator (Archipelweg 133), Leeuwarden

Alle avonden beginnen om 20:00 uur.

Meer info en kaarten via link hieronder.

Redactie christelijknieuws
Schermafdruk YouTube
07-07-2014
Muziek
https://www.events4christ.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies