Tear organiseert avond voor kerken met Dominic Santeto en Peter Kirui

Op 30 oktober organiseert Tear een avond voor kerken met twee bijzondere gasten uit de regio Kericho in Kenia. De ene is Dominic Santeto. Hij is werkzaam bij De Anglicaanse Kerk van Kenia, die met steun van Tear kerken toerust om te werken aan de bestrijding van armoede in hun eigen omgeving.

De andere gast is Ds. Peter Kirui, pastor van St. Johns Cheribo. Deze kerk is via Tear bevriend geraakt met Crosspoint, een jonge kerkelijke gemeente in Nieuw-Vennep. Deze kerken leren elkaar steeds beter kennen, leven met elkaar mee en zorgen voor elkaar. Zo steunen de gemeenteleden in Nieuw-Vennep de kerk in Kenia en tegelijk leren zij veel van het bijzondere werk dat de kerk dagelijks verzet in Kericho. Zo’n kerk die een bijzondere band heeft met een kerk overzee noemen we een Deelgemeente.

De avond op 30 oktober is een uitgelezen kans om als kerk meer te weten te komen over Deelgemeente-zijn en om kennis te maken met het werk en de mensen van Tear. We vinden het leuk om de avond te starten met een gezellige maaltijd vanaf 18.30 uur. En om 19.30 uur begint het programma, waarin verschillende mensen hun ervaringen en enthousiasme delen over Deelgemeente-zijn. Dat zijn onder andere de mensen die de band tussen Kenia en Nieuw-Vennep vormgeven.

Het lijkt ons geweldig als uw kerk op deze avond vertegenwoordigd is. Kom gerust met meerdere mensen uit uw gemeente. Wilt u erbij zijn? Stuur dan een mailtje naar kerken@tear.nl. Dan weten we meteen op hoeveel mensen we kunnen rekenen en wie er allemaal mee-eten.

Heeft u nog vragen over deze avond, bel Tear (tel 030 6969600) en vraag naar iemand van het Team Kerkenrelaties. Hopelijk kunnen we u verwelkomen op 30 oktober!

Tear
Tear
27-09-2014
Kerk
https://www.tear.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies