Bereiken van vervolgde christenen via radio en politiek

Barneveld – Trans World Radio (TWR) en de SGP-fractie in de Tweede Kamer houden op maandag 9 februari een bijeenkomst in Barneveld. Het thema is: ‘Bereiken van vervolgde christenen via radio en politiek’. Boaz Seong uit Korea spreekt over wat TWR via de radio kan betekenen voor vervolgde christenen, met name in Noord-Korea. SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij belicht de politieke mogelijkheden om de helpende hand te kunnen bieden.

Spreker Boaz Seong coördineert en maakt radioprogramma’s die dagelijks worden uitgezonden naar Noord-Korea. Hij vertelt over onder meer de gevaren die de christenen lopen in dit land, het belang van gebed voor een vreedzame hereniging van de beide Korea’s, hoe TWR dit land bereikt en contacten met luisteraars.

Kees van der Staaij spreekt namens de SGP fractie over hoe de SGP in Den Haag en Brussel aandacht vraagt voor de gruwelijke mensenrechtensituatie in Noord-Korea en andere landen.

Belangstellenden zijn van harte welkom deze middag bij te wonen. Het programma is van 14.00 uur tot 16.00 uur. Graag aanmelden voor 4 februari via maarten@transworldradio.nl of per telefoon 0342-478432.

Locatie: Huize de Schaffelaar, Stationsweg 6 te Barneveld.

Over Trans World Radio (TWR)

Trans World Radio laat wereldwijd het Evangelie van Jezus Christus horen via de radio en andere media. TWR maakt hierbij gebruik van 15 grote en duizenden lokale radio zenders. Er zijn uitzendingen in meer dan 230 talen. Steeds vaker worden de programma’s van TWR ook via internet, mobiele telefoon en MP3-spelers beluisterd.

Mariëtte Oosterhoff
TWR
29-01-2015
Evangelisatie
https://www.transworldradio.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies