Gerbert Hengelaar stopt als directeur IFES

Het bestuur van IFES en Gerbert Hengelaar zijn in goed overleg overeengekomen dat hij per 1 mei 2015 zal stoppen als directeur van IFES. Het bestuur is dankbaar voor de grote bijdrage die Gerbert heeft geleverd als directeur van IFES.

Ook is het bestuur dankbaar voor de zegen die hij op zijn werk heeft mogen ervaren. Gerbert is sinds 1 april 2013 in dienst bij IFES als directeur. Hij heeft IFES geleid in een turbulente periode, waarin hard is gewerkt aan het verduurzamen van de bijzondere groei die IFES heeft mogen meemaken onder de leiding van de voormalige directeur Bert den Hertog. We zijn dankbaar dat IFES qua financiën nu in een stabielere fase terecht komt, na meerdere jaren van financiële worsteling. Verder zijn de relaties en samenwerking met de studentenverenigingen op plaatselijk en landelijk niveau sterk verbeterd en heeft mede op basis van de afgelopen jaren de plaatselijke studentenwerker een heldere plaats gekregen in ons werk. Ten slotte zien we dat er meer focus en helderheid is gekomen in het plaatselijk werk door het ontwikkelen van een basisportfolio van diensten die IFES lokaal kan aanbieden.

Het vele werk en met name ook de verantwoordelijkheden vielen Gerbert echter zwaar. Na een periode gezocht te hebben naar structurele oplossingen, hebben we samen met Gerbert geconcludeerd dat dit niet voldoende perspectief bood. Zowel Gerberts wens om terug te gaan naar een plek waar zijn passie en talenten optimaal tot zijn recht komen, als het voorkomen van de overbelasting van Gerbert, hebben ertoe geleid dat we in goed overleg overeen zijn gekomen dat Gerbert zijn rol binnen IFES gaat overdragen.

Gerbert zal tot eind april de rol van directeur van IFES vervullen. Het bestuur gaat op zoek naar een geschikte opvolger van Gerbert. Het bestuur wil nu al Gerbert hartelijk danken voor zijn enorme inzet voor IFES.

IFES
Family7
29-01-2015
Jongeren
https://www.ifes.nl/

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies