Christelijke datingsite SamenChristen neemt MiracleMatch over

De christelijke datingsites SamenChristen en MiracleMatch, met opgeteld ruim 5.000 leden, gaan vanaf deze maand samen verder onder de naam SamenChristen. De profielen van MiracleMatch-singles worden verhuisd naar SamenChristen. De overname maakt SamenChristen de op één na grootste christelijke datingsite van Nederland.

Chris Algra, initiatiefnemer van SamenChristen (www.samenchristen.nl): “Ons doel is christelijke singles met elkaar in contact te brengen. Voor fellowship, vriendschap of een serieuze relatie. Door MiracleMatch over te nemen en de profielen samen te voegen, vergroten we de kans voor christelijke singles om een match te vinden. Ik raakte in gesprek met MiracleMatch-oprichter Sjoerd Buurman. Ik proef bij hem dezelfde passie als bij mij om christelijke singles te dienen, en ook hij is van mening dat de samenvoeging goed nieuws is voor zijn leden.”

MiracleMatch is niet de eerste overname van SamenChristen. Vorig jaar nam SamenChristen de datingsites Mijndating.eu en Christelijkedate.nl over.

© Henk-Jan Oudenampsen
04-03-2015
Samenleving
https://www.samenchristen.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies