Nederlands Dagblad komt met nieuwe website

De nieuwe website van het Nederlands Dagblad is sinds vandaag te bekijken. Sjirk Kuijper, hoofdredacteur van het Nederlands Dagblad laat dit weten via een nieuwsbrief. Een voorproefje is te zien via het tijdelijke adres beta.nd.nl. Daar is nu al de nieuwe site te zien zoals die over twee weken verschijnt via het vaste huisadres nd.nl.

De site is responsive gemaakt zodat alles voortaan op elke computer, tablet of smartphone goed te lezen. De weergave op het scherm past zich namelijk aan het formaat en de beeldverhouding aan.

De digitale editie van het Nederlands Dagblad is gemakkelijker te vinden; de krant krijgt een prominente plaats op de nieuwe site. Daardoor heeft u snel toegang tot de actuele selectie van nieuws en achtergronden die onze redactie dagelijks samenstelt.

Individuele redacteuren, dus ook uw favoriete schrijvers onder hen, kunt u beter volgen. Op de auteurspagina’s treft u de laatste artikelen van zijn of haar hand.

Abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen en digitale krantenedities. Voor geregistreerden: Het betaalsysteem is eenvoudiger geworden. U koopt geen artikelen meer per stuk, maar u koopt leestijd. Met een dagpas kunt u 24 uur onbeperkt losse artikelen en kranten lezen via de site. De digitale editie op de site toont nu ook extra materiaal zoals links, foto’s en video’s.

Bij de nieuwe site is het niet meer mogelijk om favoriete artikelen te bewaren in uw eigen profiel. Wilt u de door u bewaarde artikelen behouden, dan is het nodig dat u ze vanaf de oude site als PDF opslaat.

Redactie christelijknieuws

28-04-2015
Media
https://beta.nd.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies