Volg zaterdag de EO-Jongerendag live op NPO 2

Op zaterdag 4 juni bezoeken meer dan 22.000 jongeren de EO-Jongerendag in Gelredome Arnhem. BEAM presents EO-Jongerendag 2016 doet op NPO 2 live verslag van deze dag vol toonaangevende internationale live-acts, inspirerende sprekers en een hoopvol thema: This Is Love.

Het grootste christelijke jongerenevent van Europa pakt uit met optredens van internationaal bekende acts als Planetshakers uit Australië, de Amerikaans/Australische band for KING & COUNTRY, LZ7 uit Engeland en de Nederlandse worldbeat-band Trinity. De BEAM Worship Band begeleidt de samenzang. De EO-Jongerendag wordt net als vorig jaar gepresenteerd door Joram Kaat, bekend van BEAM en presentator bij 3FM.

Tiemen Westerduin spreekt tijdens de EO-Jongerendag over het thema ‘This is Love’, dat gaat over Gods eindeloze liefde voor mensen. Westerduin: “Dit gaat over de kern. Als ik jongeren iets wil meegeven, is het dat God van ze houdt.”

Op zondag 5 juni blikt de EO terug op de Jongerendag in de BEAM presents EO-Jongerendag muziekspecial. In deze special komen de artiesten aan het woord. Zo geniet de kijker van interviews en muziek van de BEAM Worshipband, Trinity, for KING & COUNTRY, Planetshakers en LZ7.

BEAM presents EO-Jongerendag 2016, zaterdag 4 juni, 13.30 uur, NPO 2.

Evangelische Omroep
Evangelische Omroep
01-06-2016
Jongeren
https://www.eo.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies