Projectkoor zingt in het Dolfinarium in Harderwijk

Gospelkoor Grace & Glory is één van de uitvoerenden van een groot evangelisatieproject in het Dolfinarium van Harderwijk. Victory is een voorstelling met zang, dans, muziek, film en theater waarin je wordt meegevoerd door het verhaal van de Bijbel. En jij mag meezingen in het koor!

Grace & Glory nodigt je van harte uit om mee te zingen. Voor 3000 mensen optreden met De Zandtovenaar, Elvis E., Jonathan Vroege, Larissa Baak en Hanne de Vries. En dat terwijl de dolfijnen springen in het Dolfinarium van Harderwijk.

Heb je koorervaring en wil je meedoen? Er is ruimte voor een koor van 150 man!

• 3x repeteren in Zwolle op maandagavond 4, 11 en 18 maart.

• Generale repetitie en uitvoering Victory op vrijdagmiddag en -avond 22 maart.

• Uitvoering Victory op zaterdagavond 23 maart.

Je krijgt rond half februari voorbereidend materiaal toegezonden. De kosten zijn € 30,00.

Om er voor te zorgen dat we de nummers voor Victory goed kunnen instuderen en uitvoeren, is nodig dat je ervaring hebt met het zingen in een gospelkoor.

Over Victory

Na een overweldigende start in 2018, zal op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart 2019 de 2e editie van VICTORY plaatsvinden in het Dolfinarium in Harderwijk. Hetzelfde concept, dezelfde Bijbel als basis, een nieuw verhaal! VICTORY is een avondvullende theater- en muziekvoorstelling waarin het Bijbelverhaal centraal staat. Je wordt meegenomen vanaf de schepping en ziet hoe het leven van mensen daarna verliep. Je maakt mee wie Jezus is en wat hij heeft gedaan. En hoe het verhaal nu en zelfs in de toekomst verder gaat.

Laat je verrassen door een unieke combinatie van kunstvormen. Hedendaagse (christelijke) muziek, zang, dans, theater, beeldende kunst en film vertolken het verhaal van God die er altijd is, was en zal zijn.

Aan deze prachtige voorstelling werken (bekende) christelijke artiesten mee, zoals de Zandtovenaar, Elvis E., Larissa Baak, Hanne de Vries, Jonathan Vroege en gospelkoor Grace & Glory o.l.v. Talitha Nawijn. En natuurlijk hebben ook de dolfijnen een plekje in het geheel!

VICTORY is gemaakt voor jong en oud; of je nu het Bijbelverhaal al kent of nog niet. Dus kom met je buren, familie, vrienden en/of collega’s en beleef samen VICTORY!

Overzicht optredende artiesten:

– Zandtovenaar Gert van der Vijver

– Elvis E.

– Larissa Baak

– Hanne de Vries

– Jonathan Vroege

– Gospelkoor ‘Grace and Glory’ (o.l.v. Talitha Nawijn)

– VICTORY-band (o.b.v. Joël Slagtand)

– VICTORY kinderkoor

– Dans en theaterstudio Annemieke Bais

– Theaterwerkplaats Orde der Dwazen

– Marieke Sleurink e.a.

Koop nu via TrueTickets kaarten voor de avond naar jouw keuze!

Kaarten kosten € 19,50 p.p.

Grace and Glory
© Henk-Jan Oudenampsen
18-02-2019
Muziek
https://www.graceandglory.nl/nieuws/

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies