Ontmoetingsdag Leprazending bij Zandverhalen in Elburg

Op zaterdag 28 september vindt de Ontmoetingsdag van Leprazending plaats. Dit jaar op een nieuwe locatie: ‘Zandverhalen’ in Elburg. In deze fabriekshal zijn prachtige zandsculpturen van Bijbelverhalen te bewonderen.

Vorig jaar had Leprazending een zonnige en mooie dag bij het Afrikamuseum, ook dit jaar zijn ze blij met een bijzondere locatie bij Zandverhalen. Als gast van Leprazending is de dag en entree (normaal € 16,50) helemaal gratis. Tijdens de dag is er een vrijblijvende collecte voor het werk van Leprazending.

De ontmoetingsdag begint om 10.00 uur, vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar. ’s Morgens vertellen we je meer over onze projecten en de doelstelling die we willen halen: wereldwijd geen lepra meer. Daarnaast is er muziek en tijd voor gezelligheid. ’s Middags kun je gratis de Zandverhalen bewonderen. Kijk voor een impressie alvast op de website van Zandverhalen

Aanmelden kan via het formulier op de website van Leprazending.

Leprazending
© Henk-Jan Oudenampsen
06-09-2019
Hulpverlening
https://www.leprazending.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies