Deze dames vielen meer dan 100 kilo af

Vorige week verscheen het nieuwe boek van Aryenne de Jong en Heske van Diermen, Slank(er) met de lijnclub. In hun boek vertellen zij een eerlijk en echt verhaal over hun eigen afvalproces. In hun hele verhaal zit de genade van God verweven, daarin vinden zij de kracht om ook wanneer het mis ging toch weer op te staan en door te pakken.

Dit deden zij niet alleen, maar met De Lijnclub. Een groepje dames die met elkaar lief en leed delen in hun strijd tegen de kilo’s. Ze moedigen elkaar aan, niet om te crash diëten, maar vinden samen een weg om een gezonde leefstijl vast te houden. Het boek gaat dan ook over goed voor jezelf zorgen én afvallen. In hun hele verhaal zit de genade van God verweven, daarin vinden zij de kracht om ook wanneer het mis ging toch weer op te staan en door te pakken.

Aryenne en Heske maakten de stap om hun eigen ervaringen om te zetten in praktisch boek. Ze misten een goed boek van ervaringsdeskundigen over afvallen. De Lijnclub bevat hun eigen verhaal, bemoedigingen, tips, herkenbare situaties en humor. Daarnaast staan er duidelijke recepten en haalbare weekmenu’s in. Aryenne en Heske hopen dat mensen steun en houvast en bemoediging zullen vinden om echt de strijd tegen de kilo’s aan te durven. Zij kunnen het zeggen, om dat zij zelf deze uitdaging zijn aangegaan.

Een stukje uit het voorwoord:

We gingen ook daadwerkelijk in januari van start. Het is een avontuur geweest en dat is het nog steeds. Wij weten nu dat het mogelijk is om veel kilo’s af te vallen. Het was geen makkelijke weg. Zie ons verhaal als een motivatie om te starten. Jij bent het meer dan waard om gezond door het leven te gaan. Dus hou je van chocolade? Snoep? Koop dan zeker dit boek. Ze vertellen het verhaal van een gezondere leefstijl in De Lijnclub.

Over de auteurs Aryenne en Heske

Aryenne de Jong (1980) is in het dagelijks leven voedingsdeskundige, gewichtsconsulent en ervaringsdeskundige binnen haar eigen praktijk Minder en de Jong. Ze is getrouwd en heeft twee dochters. Heske van Diermen (1985) staat voor de klas. Ze is getrouwd en heeft een dochter en zoon. Haar passie is om haar eigen ervaring met een gezondere leefstijl met anderen te delen.

Slank(er) met de lijnclub

Aryenne de Jong & Heske van Diermen

paperback, 96 blz.

ISBN 9789033801082

€ 14,99

Ark Media

Royal Jongbloed – Merle van Herk

13-11-2019
Samenleving
https://www.royaljongbloed.com/

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies