Vrijdagavond: worship op Urk met de Urker Afwasboys

Urk is vaak in het nieuws. Kijk vrijdagavond mee met een bijzondere livestream van Presence. Prachtige worship vanuit de haven, met Gilbert Thera en een koor van vocals rond de piano. en de Urker Afwasboys! Hedendaagse liederen, gecombineerd met oud goud!

Spontane aanbidding, met uitzicht op de zee en de haven. Zing mee met een koor van mooie stemmen. Bekende Opwekkingsliederen wisselen af met gebed vanaf Urk én een gastoptreden van de Urker Afwasboys. Luister vrijdagavond 23 april weer mee met de livestream van Presence, vanaf 19:30 uur (of zelfs al iets eerder voor de enthousiaste aanbidders)!

Kijk en bid mee op vrijdagavond om 19:30 uur via www.youtube.com/presencenl

Presence nl
Videostill YouTube
23-04-2021
Muziek
https://www.presence.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies