Wat zegt de Bijbel indirect over orgaandonatie

Caroline gaat in gesprek met Rineke Heij van NPV over orgaandonatie. Wat zegt de Bijbel over dit onderwerp. Direct eigenlijk niets maar indirect kun je wel denklijnen vinden. Rineke noemt naastenliefde, integriteit, wederopstanding en het stervensproces. Beluister hier de voors en tegens in deze video van Daniel Online.

Danielonline.nu is een initiatief van de Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten te Woerden. Danielonline.nu is primair bedoeld om jongeren toe te rusten en te inspireren op geloofsthema’s en jongeren te verbinden met het goud van de traditie van de kerk. Ook biedt dit platform ouders, leidinggevenden, ambtsdragers en andere opvoeders handvatten voor het toerusten van jongeren op bepaalde thema’s.

Uitgangspunten:

– Inspireren en toerusten van jongeren rond geloofsthema’s

– Jongeren verbinden aan teksten uit de traditie van de christelijke kerk

– Samenbrengen van aanwezige content van de Jeugdbond vanuit thema’s

– Verbinden van activiteiten en uitgaven van de Jeugdbond met het platform

– Herkenbaar, helder en eenduidig

Daniel Online
Videostill – Daniel Online
04-05-2021
Onderwijs
https://www.danielonline.nu

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies