Terugblik conferentie Opwekking 2021

VIDEO – De Pinksterconferentie 2021 van Opwekking is voorbij. We geven je een kleine terugblik over hoe het er allemaal aan toe ging achter de schermen en hoe mensen door heel Nederland naar de Pinksterconferentie keken.

Terugblik 1e dag – Pinksterconferentie 2021

Terugblik 2e dag – Pinksterconferentie 2021

Terugblik 3e dag – Pinksterconferentie 2021

Stichting Opwekking is bekend van haar liederenbundel (Opwekkingsliederen geheten) en de jaarlijkse pinksterconferentie (Opwekking genaamd) die door zo’n 50.000 mensen bezocht wordt en die (tegenwoordig) op het Walibi-World-terrein in Biddinghuizen (provincie Flevoland) wordt gehouden. Daarnaast geeft zij een eigen blad, en verschillende boeken, uit en is betrokken bij verschillende andere conferenties.

Opwekking
Videostill – Opwekking
26-05-2021
Kerk
https://www.opwekking.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies