Update Compassion na aardbeving in Haiti

Op 14 augustus 2021 werd Haïti opgeschrikt door een zware aardbeving. In deze video geeft Edouard Lessegue, Compassion’s Vice President in Latijns Amerika en de Caraïben, een update over de situatie in Haïti en hoe Compassion noodhulp verleent via lokale kerken.

In de komende dagen, weken en maanden zal Compassion waar nodig voedselpakketten en noodopvang blijven bieden aan de gezinnen die hun huis zijn kwijtgeraakt. Ook biedt Compassion hulp bij traumaverwerking en nemen we maatregelen om de kinderen te beschermen. Giften die we ontvangen worden daarnaast ook ingezet bij het aarbeving-proof herbouwen van beschadigde en verwoestte projecten.

Compassion Nederland heeft een noodhulpfonds geopend om direct hulp te kunnen bieden in de getroffen gebieden. Met jouw hulp kunnen we duizenden kinderen en gezinnen hulp bieden.

Wil je meer weten of doneren? Ga naar compassion.nl/haiti.Op 14 augustus 2021 werd Haïti opgeschrikt door een zware aardbeving. In deze video geeft Edouard Lessegue, Compassion’s Vice President in Latijns Amerika en de Caraïben, een update over de situatie in Haïti en hoe Compassion noodhulp verleent via lokale kerken.

In de komende dagen, weken en maanden zal Compassion waar nodig voedselpakketten en noodopvang blijven bieden aan de gezinnen die hun huis zijn kwijtgeraakt. Ook biedt Compassion hulp bij traumaverwerking en nemen we maatregelen om de kinderen te beschermen. Giften die we ontvangen worden daarnaast ook ingezet bij het aarbeving-proof herbouwen van beschadigde en verwoestte projecten.

Compassion Nederland heeft een noodhulpfonds geopend om direct hulp te kunnen bieden in de getroffen gebieden. Met jouw hulp kunnen we duizenden kinderen en gezinnen hulp bieden.

Wil je meer weten of doneren? Ga naar https://www.compassion.nl/haiti.

Compassion Nederland
Videostill – Compassion
17-09-2021
Hulpverlening
https://www.compassion.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies