Videoclip van de christelijke kinderboekenweek

Van 6 tot en met 16 oktober 2021 is de Kinderboekenweek in de christelijke boekhandel. De Kinderboekenweek staat in het teken van Worden wat je wil. Maar daar hoort natuurlijk ook een themalied bij. Make Some Noise Kids heeft vandaag de officiële en single en videoclip “Wat Is Jouw Droom?” gelanceerd.

Kinderboekenweek: Worden wat je wil

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of al tien jaar, ieder kind is uniek en kan worden waar hij van droomt. Beroepen als astronaut, dokter of kok… kinderen spelen vaak na wat ze willen worden. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren. Tijdens de Kinderboekenweek 2021 kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later!

Single en videoclip:

Make Some Noise Kids heeft rondom dit thema de officiële single en videoclip “Wat Is Jouw Droom” gemaakt. Scholen en kerken kunnen dit lied gebruiken tijdens de lessen en samenkomsten. Daarnaast is er ook een speciale DansMee-video opgenomen waarin kinderen de dans uit deze videoclip aangeleerd krijgen.

Make Some Noise Kids – Klaasjan Leenheer
Videostill – Make Some Noise
21-09-2021
Muziek
https://www.makesomenoisekids.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies