Kerst met Filiae 2021: Let us sing

Een witte kerst is leuk, maar Filiae wil de komende kerst vooral graag zingen! En dat gaan de zussen deze kerst dan ook weer volop doen. Met hun nieuwe kerstprogramma ‘Let us sing!’ vieren Rineke, Mieke, Cocky en Christine uitbundig dat er weer gezongen mag worden en ze nodigen hun publiek graag uit met hen mee te doen. Live concert op 18 december in Bunschoten óf kijk thuis naar de interactieve livestream.

Oorspronkelijk zou dit natuurlijk een tour zijn door heel Nederland – maar helaas hebben we door de huidige maatregelen e.e.a. moeten omgooien. Op 18 december zullen de dames een matinee concert geven in Bunschoten-Spakenburg in het mooie gebouw de Bron. Je kunt hier ook genieten van een luxe lunch voorafgaand aan het concert.

Blijf je liever thuis? Koop dan een ticket voor de livestream en kijk op 18 december ‘s avonds in je woonkamer naar de interactieve livestream: meer informatie en tickets

In hun kerstshow kom je klassiekers tegen als ‘Hark! The Herald Angels Sing’, ‘The First Noel’ en ‘Stille Nacht’, maar Filiae zal ook zelfgemaakte nummers ten gehore brengen.

Mieke is enthousiast over het nieuwe programma: “We komen allemaal uit een rare tijd. Hoe fijn is het dan om samen ouderwets te genieten van de hoopvolle boodschap van kerst!”

De zussen kijken er enorm naar uit om weer samen op het podium te staan. “Muziek verbindt ons als zussen extra met elkaar, dat hebben we de afgelopen periode echt gemist,” vertelt Cocky.

De zussen zingen veel vierstemmige nummers, afgewisseld met prachtige solo’s van Rineke en Christine. Voor de meiden van Filiae is kerst meer dan een fijn gevoel en lekker eten. En met hun muziek geven ze dat door. Het zijn vreemde tijden, maar het nieuwe programma van Filiae voert je mee naar de mooie tijd die kerst gelukkig ook is.

In mei maakte Filiae een livestream concert met mooie muziek vanuit het hart en voor ieder wat wils! Begeleid door Pianist Jacob Schenk. In een speciaal ingerichte studio Werckpost op het idyllische Urk. Bekijk dit concert hieronder.

Events4Christ – Jacco Verburg
15-10-2021
Muziek
https://www.filiae.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies