Weet Magazine vernieuwt christelijke scheurkalender

Weet Magazine heeft een christelijke populairwetenschappelijke scheurkalender uitgebracht. De nieuwe kalender, die net als het magazine vlot geschreven nieuwtjes bevat over wetenschap en geloof, is vanaf deze maand te koop in de christelijke boekhandel.

Weet Magazine, een veelgelezen tijdschrift in christelijk Nederland, heeft begin oktober zijn nieuwe scheurkalender uitgebracht. Het product vormt een aanvulling op andere uitgaven van het populairwetenschappelijke blad, waaronder een aantal dvd’s en een Israëlspecial die het vorig jaar uitbracht met Christenen voor Israël.

De scheurkalender bevat ruim 300 Weetjes, een scala aan pakkende beelden, en hier en daar een vrolijke cartoon. “Net als het magazine heeft de scheurkalender als doel om verwondering voor de schepping op te wekken en geloofsopbouwend te zijn, maar ook om mensen gewoon op een leuke manier van kennis te voorzien”, aldus Frans Gunnink, uitgever van de scheurkalender. “Dat doen we door korte, pakkende tekstjes te schrijven over een scala aan onderwerpen, van natuur en wetenschap tot Bijbelse archeologie en techniek.

Er verschijnen jaarlijks verschillende christelijke scheurkalenders op de markt, maar een populairwetenschappelijke zit daar nog niet tussen. Ook zijn de meeste kalenders bedoeld voor de wat oudere lezers, terwijl er voor de jongeren weinig te vinden is. Daarmee vult de kalender van Weet Magazine dus een gat in de christelijke boekenmarkt. De kalender is te koop in de christelijke boekhandel en kost € 14,95.

Weet Magazine – Klaas Roos
Weet Magazine
22-10-2021
Media
https://www.weet-magazine.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies