EBS Online haalt 1500 kinderbijbels op

EBS Online in Eindhoven heeft meer dan €9.000 opgehaald voor stichting Bible League. Via deze organisatie krijgen ruim 1.500 kinderen in de Filipijnen een eigen kinderbijbel. De leerlingen van deze basisschool overwonnen een opblaasbare stormbaan om zo geld in te zamelen.

Op het plein stond een uitdagende stormbaan van maar liefst zeventien meter. Als de leerlingen die wisten te overwinnen, zouden ze het geld krijgen wat hun sponsors hadden toegezegd. En dat lukte! Met de opbrengst kunnen nu meer dan 1.500 leeftijdsgenoten in de Filipijnen meedoen met Bijbellessen. Daarna krijgen ze een eigen kinderbijbel.

De speciale actie voor kinderen in de Filipijnen maakt onderdeel uit van het wereldwijde werk van Bible League, waarbij mensen en kinderen die nog nooit van God gehoord hebben bereikt worden met het Evangelie en betrokken worden bij Bijbelstudieprogramma’s.

BibleLeague – Mart Blokland
BibleLeague
26-10-2021
Evangelisatie
https://www.bibleleague.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies