Youth for Christ lanceert gratis advent aftelkalender voor jongeren

Op zondag 28 november a.s. gaat de adventsperiode weer van start. Youth for Christ heeft speciaal voor jongeren een aftelkalender samengesteld, waarin in 29 dagen afgeteld wordt naar Kerst. In het boekje, ontwikkeld door jongerenwerkers van Youth for Christ, maken de jongeren kennis met mensen als Jozef, Maria en Jezus. Door middel van challenges en muziek dagen we jongeren uit om na te denken over Kerst.

Al 75 jaar weet Youth for Christ het Evangelie te vertalen naar de leefwereld van jongeren. Met dit boekje wil Youth for Christ jongeren aansporen om meer te weten komen over Jezus en het verhaal van Kerst. Wij bereiken jaarlijks duizenden jongeren via onze opgeleide jongerenwerkers. Ons relationele jongerenwerk is in deze tijd harder nodig dan ooit. Wij zíen jongeren en willen hen op weg helpen vanuit Góds liefde voor hen.

Wilt u ook zo een mooi adventsboekje om aan een jongere te geven of samen met een jongere af te tellen naar Kerst? Bestel de kalender gratis voor 20 november om op 28 november met het boekje te kunnen starten

Youth for Christ Nederland – Petra Paasschens
Youth for Christ Nederland
04-11-2021
Jongeren
https://www.yfc.nl/aftelkalender

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies