EO-Jongerendag 2022 gaat door

Tickets voor de EO-Jongerendag op zaterdag 11 juni 2022 zijn nu te reserveren. Gisteren gaf presentator Joram Kaat in de BEAM Kerkdienst het startschot voor de kaartverkoop voor de EO-Jongerendag 2022. Op 11 juni vindt de 46e editie van het grootste christelijke jongerenevenement van Europa plaats in Rotterdam Ahoy. De afgelopen maanden heeft BEAM, de jongerencommunity van de EO, actiegevoerd om deze dag samen mogelijk te maken. Er is massaal gehoor gegeven aan deze oproep, waardoor het volledige bedrag in donaties is opgehaald.

“We zijn weggeblazen door de gigantische steun van onze achterban! Het is echt een groot cadeau en dit laat zien hoe belangrijk de EO-Jongerendag voor veel mensen is. We zijn alle giftgevers enorm dankbaar en kijken uit naar 11 juni 2022.” Aldus Joram Kaat, die ook deze editie de dag presenteert.

De 46e EO-Jongerendag vindt, net als in 2019, plaats in Rotterdam Ahoy. Het is een van de grootste christelijk evenementen van Europa waar duizenden jongeren samenkomen om hun geloof te beleven of voor de eerste keer kennismaken met de woorden van Jezus.

Tickets voor de EO-Jongerendag zijn nu te reserveren via eojongerendag.nl. De kosten van die tickets zijn 15 euro. Op een later moment worden het thema en de artiesten bekend gemaakt.

EO – Eline Plug
© Henk-Jan Oudenampsen
22-11-2021
Jongeren
https://www.eo.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies