Online kerstconcert van Tearfund met Pearl Jozefzoon

Op zondag 19 december zendt Tearfund een gratis online kerstconcert uit. Na het muzikale kerstfeest dat vorig jaar een groot succes was, staan er dit jaar opnieuw ambassadeurs van Tearfund op het podium om samen het kerstfeest te vieren. Met optredens van Trinity en Pearl Jozefzoon en bijdrage van Otto de Bruijne. Het thema is: Komt allen tezamen.

“Met het kerstconcert willen we samenkomen, digitaal en in de huiskamer. Niet alleen vieren we de geboorte van Jezus, maar we staan ook stil bij mensen in Syrië,” zegt directeur Minella van Bergeijk over het kerstconcert. “Daar zijn gezinnen verscheurd door de oorlog en is “Komt allen tezamen” helemaal niet vanzelfsprekend. In dit alles weten we dat kerst daar ook is gekomen. Deze kerst willen we speciaal denken aan de vrouwen die weduwe zijn geworden of waarvan hun man vermist is.”

Trinity en Pearl Jozefzoon spelen samen klassieke meezingers en laten nummers van hun eigen repertoire horen. Otto de Bruijne vertelt een kerstverhaal.

Het kerstconcert wordt uitgezonden op 19 december om 20.00 uur. Gratis tickets zijn te bestellen via: https://www.tearfund.nl/kerstconcert

TearFund – Thamar Blokhuis
© Henk-Jan Oudenampsen
15-12-2021
Hulpverlening
https://www.tearfund.nl/kerstconcert

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies