Anki van Bruggen aan de slag bij Medair Nederland

Medair Nederland heeft in Anki van Bruggen een opvolger gevonden voor de huidige manager Plony Harteveld. Met de komst van Anki haalt Medair een ervaren professional en bewezen leider in huis op het gebied van fondsenwerving, marketing, communicatie en ontwikkelingshulp.

Anki is bekend met de Nederlandse christelijke donateurs. Anki: “Er zijn veel mensen die echt iets willen betekenen voor mensen in nood. Dat is in coronatijd niet minder geworden. Wij wonen in Nederland in een rijk land en krijgen veel kansen. Ik heb iets met mensen die aan de andere kant zitten, waar armoede en conflict dagelijks voelbaar zijn. Voor hen wil ik me inzetten, zodat er ook voor hen weer een toekomst vol hoop is. Bij Medair Nederland kan ik daar een wezenlijke bijdrage aan leveren. Want elk mens telt.”

Alle vertrouwen

De huidige manager Plony Harteveld draagt met een gerust hart de komende maanden haar taken en verantwoordelijkheden aan Anki over. Plony blijft bij Medair betrokken om haar kennis en ervaring te delen. Ook het Medair-bestuur is zeer tevreden met de komst van de nieuwe manager. Bestuursvoorzitter Bryant Heng: “Namens het bestuur wil ik ons volste vertrouwen uitspreken in de kennis en kunde van Anki. Met de komst van Anki kunnen we werken aan meer bekendheid en draagvlak in Nederland voor het werk dat Medair wereldwijd verricht onder vaak moeilijke omstandigheden. Ook willen we Plony bedanken voor haar uitstekende en bevlogen werk van de afgelopen jaren. Gelukkig blijft ze bij Medair betrokken”

Veldervaring

Eerder woonde Anki met haar man en kinderen drie jaar in DR Congo en daarna drie jaar in Benin, Afrika. In Nederland werkte Anki eerder bij Verre Naasten en sinds 2011 bij Red een Kind. Hier was ze manager Fondsenwerving. Per 1 januari 2022 is ze manager van Medair Nederland.

Over Medair

Medair is een door christelijk geloof geïnspireerde noodhulporganisatie die lijden verlicht op afgelegen en ontwrichte plaatsen in de wereld. Sinds 1989 helpen we mensen in nood om een crisis te overleven en weer op eigen benen te staan. www.medair.org

Medair
Medair
12-01-2022
Hulpverlening
https://www.medair.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies