Getuigenis van Alianne: Van onzekerheid naar vrede

Alianne: ‘Het geloof speelde een belangrijke rol in mijn kindertijd, maar ik had niet echt een relatie met God. Ik wist dat Hij bestond en alles gemaakt heeft, maar ik kende Hem niet persoonlijk. In mijn jonge jaren was ik onzeker over mezelf, over wie ik was, over m’n karakter. Ik vertrouwde daarom ook de mensen niet. Ik dacht veel maar praatte weinig over de dingen die me bezig hielden. Maar dat veranderde.’

Dit prachtige getuigenis gaf Alianne in 2019 via Geloofstoerusting.nl:

God kwam in mijn leven en liet mij zien dat ik Hem wel kan vertrouwen. Dat ik altijd met al mijn gevoelens en gedachten bij Hem kon komen. En hierdoor kwam het vertrouwen terug en ging ik ook de mensen om me heen weer vertrouwen en dat maakte me minder onzeker.

De tekst uit Psalm 139 sprak me enorm aan: ‘Ik loof U omdat ik ontzagwekkend wonderlijk gemaakt ben; wonderlijk zijn Uw werken, mijn ziel weet dat zeer goed.’

Ik besefte dat God mij liefdevol heeft gemaakt en Hij heeft een doel voor mijn leven. Het gevoel dat ik niets waard ben verdween daardoor, God heeft mij gemaakt zoals ik ben. Ik ervaar nu vrede omdat ik vrijgemaakt ben door het werk van de Heere Jezus. Hij heeft mij verlost van moedeloosheid, onzekerheid, angst en pijn. Hij heeft dit werk ook voor mij gedaan.

We hebben God nodig in ons leven. Zonder Hem gaat het niet. Soms lijkt Hij misschien ver weg, maar als ik dan om me heen kijk hoe prachtig de schepping is, dan zie ik het werk van de Schepper. Dat is een bemoediging voor me. Hetzelfde ervaar ik bij het lezen van de Bijbel. Dat geeft mij vrede en rust. En dat gun ik iedereen!

Geloofstoerusting
Videostill – Geloofstoerusting
14-01-2022
Evangelisatie
https://www.geloofstoerusting.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies