Beurs Familiedagen wordt verplaatst naar oktober

GORINCHEM – Familiedagen die gepland stond op 3, 4 en 5 mei 2022 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar D.V. 25, 26 en 27 oktober 2022. Naar aanleiding van recentelijk onderzoek onder de achterban is de keuze gemaakt om Familiedagen te verplaatsen naar de herfstvakantie. De organisatie heeft goede hoop dat oktober een beter moment is.

“Wij keken ontzettend uit om eindelijk weer Familiedagen te organiseren voor onze exposanten en bezoekers. Maar uit het onderzoek is gebleken dat de wens om het naar oktober te verplaatsen, steeds groter werd. Dit komt onder andere voort uit het feit dat de huidige voorwaarden die op dit moment gelden voor evenementen gevoelig liggen binnen de achterban van Familiedagen. Wij gaan er alles aan doen om deze verplaatsing zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen en kijken er nu al naar uit om elkaar op 25, 26 en 27 oktober 2022 te verwelkomen”, zegt Boet Havenaar namens de organisatie.

© Henk-Jan Oudenampsen
08-02-2022
Media
https://www.familiedagen-gorinchem.nl.

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies