Vrijdag en zaterdag komt Homecoming Nederland naar Stadskerk Emmen

Homecoming, bekend geworden door Bill en Gloria Gaither eind jaren ’80 met hun Southern Gospel muziek. Deze twee mensen zijn vertolkers van wat God door zijn Zoon Jezus in hun leven heeft gedaan. Door de teksten in hun liederen worden vele harten geraakt en vinden veel mensen bemoediging. Het Homecomingkoor Nederland maakt gebruik van deze liederen en muziekstijl en geeft in april twee concerten.

Deze stijl van tekst en muziek heeft ook harten van zangers en musici in Nederland geraakt. Het enthousiasme van een groep muziekvrienden heeft geleid tot het oprichten van Stichting Homecoming Nederland. Hieruit is ook het Homecomingkoor ontstaan en bestaat uit zangers, zangeressen en muzikanten uit verschillende hoeken het land.

Het is de wens van ons allemaal om het evangelie te verkondigen door zang en muziek, door met bewogenheid onze medemens te vertellen dat er een God is die om mensen geeft en genadig is voor iedereen die de Here Jezus wil aannemen als zijn/haar Verlosser en Zaligmaker.

Om dit doel te bereiken hebben wij al verschillende concerten in het verleden georganiseerd en het goede nieuws is dat er weer nieuwe concerten gepland zijn in de Stadskerk Emmen!

Reserveren van kaarten: Stadskerk Emmen

Met een groep van zo’n 35 zangers, zangeressen en muzikanten brengen we op 8 en 9 april aanstaande een avondvullend programma met het thema River of love.

Wij nodigen u/jou graag uit om één van deze twee concerten bij te wonen en we hopen dat u, net als ons, blij en bemoedigd wordt door de liederen!

Homecoming Nederland – Annet Hofman
© Henk-Jan Oudenampsen
17-02-2022
Muziek
https://www.homecomingnl.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies