Medair: Help de vluchtelingen in Oekraine

De dreigende situatie in Oekraïne escaleert. We zien beelden van kapotte huizen en wanhopige mensen die wegtrekken. De vluchtelingenstroom groeit, de behoefte aan humanitaire hulp neemt toe en de ramp wordt steeds groter. Het Medair Global Emergency Response Team onderneemt inmiddels actie.

Medair heeft tientallen jaren ervaring en weet hoe ze moet reageren op conflicten en noodsituaties zoals deze. We bieden hulp in gebieden die achtergesteld en moeilijk te bereiken zijn, onder andere via contacten met lokale partners. Lokaties waar veel mensen zijn, gaan we helpen met onderdak, water, gezondheidszorg en andere basisbehoeften. Temperaturen rond het vriespunt maken het voor de getroffenen extra zwaar.

Wat doen wij?

Medair is een door christelijk geloof geïnspireerde noodhulporganisatie die lijden verlicht op enkele van de meest afgelegen en ontwrichte plaatsen ter wereld. Sinds 1989 helpen we mensen in nood ongeacht ras, overtuiging of nationaliteit om een crisis te overleven en weer op eigen benen te staan.

Helpt u mee?

€ 300 Noodopvang en huishoudelijke benodigdheden voor één gezin.

€ 145 Warme dekens voor één gezin.

€ 70 Hygiënematerialen voor één gezin.

Als team Medair Nederland danken we u bij voorbaat voor uw gift namens de getroffenen en het noodhulpteam ter plaatse.

JA, ik wil helpen en de getroffen Oekraïnse gezinnen steunen

Medair
Medair
27-02-2022
Hulpverlening
https://www.medair.org

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies